Svømmeklubben SYD har fire konkurrencehold: K1, K2, K3, K4 og K5.

På K5 og K4 afprøves selve konkurrenceideen, og svømmearterne trænes. Her skabes også den holdånd, der er så vigtig for det videre forløb på K-holdene: det er nemlig vigtigt, at vores svømmere har det socialt godt sammen og støtter hinanden i deres meget tidskrævende sport.

På K3 øves der fortsat på de forskellige discipliner, og den enkelte svømmer forsøger at finde ud af, hvilken disciplin der skal være hoveddisciplinen.

K1/K2 træner sammen, men med forskellige træningsindsatser og -mål. Her øves teknikken i svømmestilen samt konditionstræning.

  • Jens Saugmann træner for K5, K4 og K-3
  • Bo Røse træner for K1-K2

Alle K-hold deltager i træningslejre og -samlinger året rundt samt i både hjemme- og udestævner. Ved de store invitationsstævner rundt om i landet deltager samtlige konkurrencehold, og der skabes på den måde et sammenhold mellem alle svømmerne og holdene.

Her kan du se klubbens aktivitetskalender 

Aktivitetskalender SvømSYD forår 23

Aktivitetskalender August til december 2022


K1 og K2 tager hvert år i uge syv på træningslejr. Normalt er der afrejse fredag i uge seks og hjemkomst søndag i uge syv. Nedenfor kan du se billeder fra 2022 turen til Tyrkiet.
Kontakt os gerne, hvis du vil vide mere om vores konkurrencehold og kom gerne til en træning og se hvordan en træning foregår


Udmeldelse

Foretages udmeldelse i løbet af sæsonen, skal den ske skriftligt til svommeklubbensyd@gmail.com

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram