Klubmodul henter siden
K2 | 181
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

K2 (konkurrencehold)

Hvis man har talentet og lysten til at svømme på SYD’s K2-hold, forudsætter det, at man skal have svømning som sin førsteprioritet og vil satse 100 pct. på svømning.

Det gælder også på K2, at det udover træningen er vigtigt at have fokus på at være en god holdkammerat. Du tilbringer nu det meste af din fritid sammen med dine svømmekammerater, og hvis alle skal trives og have det godt, er det vigtigt, at du er med til at sikre en god holdånd samt et godt humør. Du er med til at gøre konkurrencesvømning sjovt for både dig selv og for de andre på holdet.

Når man svømmer på K2, er det et krav, at man som minimum deltager i træningen fem gange om ugen. For K2 gælder, at der trænes seriøst og målrettet med henblik på at opnå gode resultater for dig selv og for vores fælles klub.

Krav til svømmere på K2

· komme til træning mindst fem gange om ugen og mulighed for morgentræning

· min. 20 minutters opvarmning på land før træning

· 15 minutters strækøvelser efter hvert træningspas

· deltage i oprydningen og bidrage positivt til en god stemning på holdet. Du bidrager således til opbygning af et team

· melde afbud til træneren, hvis man er forhindret i at komme til træning

· deltage i træningslejre

· deltage i stævner

· være parat til at træne optimalt hver gang -> det vil sige få sin søvn og ordentlig kost

· være et forbillede for andre svømmere på de øvrige konkurrencehold i vores klub

· ingen alkohol i svømmesæsonen.


Vi forventer, at K2-svømmere er indstillet på at efterleve ovenstående krav. Skulle man være forhindret i at deltage i et træningspas, er der mulighed for at finde et erstatningspas. Programmer får du hos træneren.


Hvis du - af den ene eller anden årsag - har en speciel aftale med træneren, er det forventningen, at aftalen overholdes.

Alt dette for at sikre en kontinuerlig træning af kroppen både for at undgå skader, men også for at dels forbedre dine tider og dels bevare fokus på svømningens finesser.

Økonomi og træningsudstyr
Som K2-svømmer køber du selv sit klubtøj og udstyr (finger-/håndpadler, finner, pullbuoy, plade, badehætter, briller). Herudover skal der betales kontingent samt stævneudgifter og træningslejr.

 

Læs mere
Første træningsdag er mandag 3 august
Startdato
03.08.2020
Slutdato
05.06.2021
Tid/Sted
Mandag 06:00-07:30 SvømmeCenterFalster - Nykøbing F., Sportsbassin Mandag 17:00-19:00 Nordfalster SvømmeCenter - Nørre Alslev, Sportsbassin Tirsdag 18:30-20:30 SvømmeCenterFalster - Nykøbing F., Sportsbassin Onsdag 06:00-07:30 SvømmeCenterFalster - Nykøbing F., Sportsbassin Onsdag 17:00-19:00 Nordfalster SvømmeCenter - Nørre Alslev, Sportsbassin Torsdag 19:30-21:00 SvømmeCenterFalster - Nykøbing F., Sportsbassin Fredag 17:00-19:00 Nordfalster SvømmeCenter - Nørre Alslev, Sportsbassin Lørdag 08:00-10:00 SvømmeCenterFalster - Nykøbing F., Sportsbassin
Pris
3600,00 kr.

Nyheder

Sponsorer