Klubmodul henter siden
Harboe Water Games 2019
Svømmer du på Talentholdet, K3, K2 eller K1 inviteres du til sæsonens sidste stævne.

Det er Harboe Water Games 2019, som afholdes af Slagelse Svømmeklub den 29. og 30. juni. Vi overnatter på Antvorskov Skole, der ligger max 3 minutters gang fra hallen.

Slagelse Svømmeklub har sammensat et godt program med en masse spændende løb. Du kan tilmelder dig max 6 løb. Se løbsoversigten her og skriv dine løb i tekstfeltet nedenfor.

Vi har brug for 3 officials om dagen, 1 eller 2  holdleder om dagen samt chauffører til og fra Slagelse. Vi beder forældre om at afkrydse i boksene, hvilke opgaver I har mulighed for at løfte. Det er jo en enestående mulighed for at være sammen med en masse dejlige og energiske børn og unge heriblandt jeres egne.

På kanten denne sidste stævneweekend har vi 

Vi håber, at alle jer, der ikke skal svømme DM, vil deltage i Harboe Water Games, hvor klubber som Triton Ballerup, Køge Svømmeklub, Holbæk Svømmeklub og KVIK Kastrup - blandt andet - deltog sidste år. Vi håber også, at det bliver en god måde at afslutte sæsonen på med en masse personlige rekorder, en masse hurtige tider og ikke mindst en masse succesoplevelser  
Tilmeldte
15 /25
Tilmeldingsfrist
26.05.2019
Tidspunkt
29.06.2019 kl. 07.30 - 30.06.2019 kl. 18.00
Sted
Slagelse Svømmehal
Official lørdag:
Official søndag:
Official begge dag:
Holdleder begge dage:
Holdleder lørdag:
Holdleder søndag:
Chauffør til Slagelse :
Chauffør fra Slagelse:
Skriv dine løb her:
Pris
695,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'

Nyheder

Sponsorer