Forretningsbetingelser for Svømmeklubben SYD's website

Generelle oplysninger om klubben
Klubbens juridiske navn: Svømmeklubben SYD
Selskabsform: Forening
CVR-nummer: 25 46 33 15

Adresse:
Svømmeklubben SYD
Formand Christina Østergaard 

Kringelborg Alle 3
4800 Nykøbing Falster
Officiel e-mail adresse svommeklubbensyd@gmail.com
Officiel webadresse http://sydswim.dk/


Priser
Ingen priser på denne hjemmeside er tillagt moms, da vi er en forening. Alle priser er i danske kroner.

 Ved køb af et følgende produkter med dankort 

   - tilmelding til et hold (eller flere hold)
   - venteliste
   - passivt medlemsskab
   - hvilende medlemskab

sker det som en forudbetaling for den periode, der er angivet ved købet.

Svømmeklubben SYD kan opkræve et gebyr på 1,45 kr. pr. transaktion + 0,10 procent ved køb over 100 kr. og 0,70 kr. pr. transaktion for 50 kr. og derunder. Kunden afholder selv eventuelle gebyrer med videre til egen kortudsteder.

 Der tilbydes ikke refundering af penge for dine køb. Via dit login kan du til enhver tid se dine køb.

Betaling
På http://sydswim.dk/ kan du betale med følgende betalingsmidler: Dankort, Visa/Dankort og eDankort. Betaling sker forud. Vi bruger quickpay.dk som betalingsgateway til dankort. Læs mere om sikkerheden ved online betaling på deres side.

Udmeldelse
Foretages udmeldelse i løbet af sæsonen, skal den ske skriftligt til svommeklubbensyd@gmail.com

Fortrydelsesret
Der er ingen fortrydelsesret, og der refunderes ikke penge efter tilmelding til et hold eller venteliste.

Personoplysninger
Når brugeren klikker rundt på hjemmesiden, indsamles statistiske data. Disse data er helt anonyme, hvilket betyder, at de ikke indeholder oplysninger, der kan identificere brugeren, selvom denne måtte være logget ind. Følsomme data, der sendes via nettet, er sikret ved brug af SSL-kryptering ("Secure Socket Layer"). De servere, der opbevarer data om vores brugere, er placeret sikkert bag en firewall. Oplysninger opbevares ikke krypteret på serveren. De oplysninger, du giver, behandles i fuld fortrolighed og bliver udelukkende brugt i forbindelse med fakturering af indkøb hos Svømmeklubben SYD samt ved udsendelse af nyhedsbreve, som brugeren har tilmeldt sig.

Som registreret bruger hos Svømmeklubben SYD har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Personoplysninger opbevares i fem år efter sidste transaktion med kunden. Ingen registrerede personoplysninger videregives til tredjemand i nogen form på noget tidspunkt, medmindre det sker efter krav i lovgivning eller i øvrigt kræves af offentlig myndighed.

Brugernavn og adgangskode
Kunder, der ønsker at tilmelde sig hold hos Svømmeklubben SYD, tildeles et brugernavn og en adgangskode. Det er kundens ansvar at opbevare disse informationer betryggende.

Nyhedsbreve
Nyhedsbreve sendes via e-mail til den e-mailadresse, kunden har oplyst. Kunden kan til enhver tid framelde sig nyhedsbreve igen ved at slette sin profil.

Cookies
I forbindelse med login installeres en midlertidig cookie på den computer, kunden benytter.

Tekniske krav til kundens computerudstyr
Det forsøges at optimere teknikken på websitet, således at det fungerer i de mest udbredte browsere (Internet Explorer, Netscape, Mozilla, Opera, Chrome) og operativsystemer (Windows, Mac OS, Linux).

Ændring af priser og handelsbetingelser
De til enhver tid gældende priser og handelsbetingelser fremgår af hjemmesiden.

Forbehold
Svømmeklubben SYD tager forbehold for tryk- og prisfejl. Svømmeklubben SYD er ikke ansvarlig for nedbrud af eller svigtende adgang til hjemmesiden, nedbrud i strømforsyning eller internetforbindelse, hærværk på systemet (både fysisk såvel som computervirus og hacking), misbrug af personoplysninger eller andre forhold og omstændigheder, som er udenfor klubbens kontrol.

Ansvarsfraskrivelse
Svømmeklubben SYD og dets indholdsleverandører kan i intet tilfælde gøres erstatningsansvarlig for anvendelsen af denne hjemmeside, herunder garanterer man ikke og indestår i intet tilfælde for,

- at et hold ikke opfylder brugerens forventninger og behov
- at http://sydswim.dk/ og de herpå tilgængeliggjorte annoncer af enhver art er fejlfrie, tilgængelige, rigtige, nøjagtige, pålidelige, opdaterede, sikre, leveres rettidigt eller kan anvendes til det angivne formål.

Svømmeklubben SYD og dets indholdsleverandører er således ikke erstatningsansvarlig for direkte tab, følgeskader, herunder driftstab, mistet avance og indirekte tab, som kunden, kundens aftagere/klienter/kunder eller tredjemand lider på grund af fejl ved en annoncetekst eller billede. Brugere, som ikke kan acceptere det anførte, bedes ophøre med enhver anvendelse af Svømmeklubben SYD-ydelser samt forlade hjemmesiden. Ethvert link til tredjemands hjemmeside er uden ansvar for Svømmeklubben SYD. Svømmeklubben SYD påtager sig intet ansvar for eventuelle skader hos brugeren som følge af brug af Svømmeklubben SYD’s ydelser på denne hjemmeside.

Klager og reklamationer
Hvis du ønsker at reklamere, kan du henvende dig til

Svømmeklubben SYD
Kringelborg Alle 3

4800 Nykøbing FalsterOpdateret 04.04. 2018
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram